JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hvordan skal Norge gjennomføre det grønne skiftet uten faglig kompetanse?

Er du opptatt av elkraft og fagkompetanse inviterer Energi Norge deg til konferanse i april.

Statnett

nettverk@lomedia.no

For å kunne gjennomføre det grønne skiftet blir elkraftfaglig kompetanse avgjørende framover, skriver Energi Norge i innbydelsen til fagopplæringskonferansen, som arrangeres i Oslo fra lunsj til lunsj 20. og 21. april.

Målgruppa er faglig ansvarlig for lærlinger, instruktører, medlemmer av prøvenemder, tillitsvalgte, fagarbeidere, ledere, organisasjonsutviklere og ansatte i HR-avdelingene, kort sagt de fleste som er "hands on" på dette i det daglige.

Hensikten med fagopplæringskonferansen er å samle bransjen til dialog og erfaringsdeling. Det blir en faglig og sosial samling der hensikten er å treffe alle som er opptatt av å få til det grønne skiftet og da gjennom nettopp kompetanse og fagutdanning.

På konferansen får du vite mer om kompetansebehov i næringen, nye læreplaner, rollefordeling mellom opplæringskontor og bedriften, endringer i kraftsystemet, hva som gjøres for å få flere kvinner inn i kraftbransjen og mye mer.

Er du interessert, gå inn på Energi Norges hjemmesider og meld deg på!

Annonse
Annonse