JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

«Best landsmøte ever»

NFFs landsmøte er avsluttet, og forbundsleder Asle Aase er veldig fornøyd med gjennomføringen.
AVSLUTNING: Landsmøtet til Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund er avsluttet, og forbundsledelsen er klare til å sette vedtakene ut i livet.

AVSLUTNING: Landsmøtet til Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund er avsluttet, og forbundsledelsen er klare til å sette vedtakene ut i livet.

Eirik Dahl Viggen

nina.hanssen@lomedia.no

– Det har vært «best ever» landsmøte med engasjerte talere. Gå nå ut og selg oss selv. Og framsnakk hverandre, sa en fornøyd forbundsleder Asle Aase da han avsluttet NFFs landsmøte i dag.

Forbundslederen synes landsmøtet har gjort mange gode vedtak og gleder seg til å fortsette fire nye år med samme forbundsledelse som før. Han oppfordret tillitsvalgte og medlemmer til å verve enda flere og var fornøyd med at kontingenten ble satt ned.

– Vi har nå et kjempegodt handlingsprogram og mange gode uttalelser. Nå skal vi satse de neste fire årene på å bli enda større og sterkere. Sammen, sa han.

Forbundslederen som fikk fornyet tillit ga ut både muntlige og ekte blomster i forbundets farger til alle som har hjulpet til med det praktiske på landsmøte, som ble avholdt et steinkast unna Bergen lufthavn.

– Vi er allerede det største forbundet i kriminalomsorgen og nå skal vi bli enda sterkere og større. Gå nå ut og fremsnakke hverandre og stå sammen, sa han og var også glad for at de klarte å gjennomføre hele landsmøte digitalt uten papirer.

For første gang ble også landsmøte streamet slik at alle kunne følge med live eller se det i etterkant.

På siste dag vedtok landsmøtet også tre uttalelser. De gikk på at NFF krever at yrkesskadeerstatning for ansatte i kriminalomsorgen må på plass for skader som oppstår under trening.

Den andre handler om at kriminalomsorgen må få mer ressurser, og den tredje handler om hva som må til for at kriminalomsorgen skal tiltrekke seg nye ansatte og at de ansatte ønsker å bli værende. Og da er blant annet lønn en viktig faktor.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i fengsel og friomsorg.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse