JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

NFF-veteran er ny distriktssekretær i LO Stat

Odd-Petter Woll skal dekke Troms og Finnmark.
NYVALGT: Odd-Petter Woll tar over som LO Stats distriktssekretær i Troms og Finnmark 1. februar.

NYVALGT: Odd-Petter Woll tar over som LO Stats distriktssekretær i Troms og Finnmark 1. februar.

Kristian Brustad/LO Stat

anders@lomedia.no

56-åringen er valgt til vervet som distriktssekretær i Troms og Finnmark.

Odd-Petter Woll kommer fra tillitsverv i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF), og har blant annet jobbet 21 år i fengsel og 12 år i friomsorgen.

Han skal fra 1. februar dekke det største distriktet i LO Stats uteapparat, og har base i Tromsø.

– Jeg overtar vervet etter Anne Birgit Nilsen og har stor respekt for det arbeidet hun gjennom mange år har utført i arbeidet som distriktssekretær i Troms og Finnmark. Hun har satt standarden, så blir det min utfordring å opprettholde og utvikle den videre, sier Woll.

I tillegg til vervene i NFF, har han vært engasjert i LO Stats samarbeids- og studieråd i Troms, og på fylkesplan både i LO og LO Stat.

NFF-veteranen ser fram til å jobbe både med medlemmer og tillitsvalgte i regionen.

– I en arbeidshverdag som for svært mange preges av kontinuerlige endringer, stram økonomi og høyt tempo, er jeg opptatt av at våre tillitsvalgte skal ha kompetanse i gjeldende avtaler og regelverk. Dette vil, sammen med trygghet i rollen og god rolleforståelse, skape gode tillitsvalgte i samvirke med medlemmer, arbeidsgiver og øvrige tillitsvalgte, sier han.

Woll poengterer at de tillitsvalgte har krevende oppdrag, og han skal gjøre det han kan for å støtte dem.

– Jeg er selv langt fra utlært og er ydmyk i forhold til de ressursene som i dag eksisterer i forbundene og i LO stat organisasjonen. Disse håper jeg på å kunne trekke lærdom av når jeg kommer i gang med arbeidet.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i fengsel og friomsorg.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse