JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Abdu Albizreh er ny ungdomsleder i NNN

26-åringen tar over som leder i Det sentrale ungdomsutvalget i NNN.
Abdu Albizreh lager til daglig sin favorittsjokolade. Nå skal han også lede ungdomsarbeidet i Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).

Abdu Albizreh lager til daglig sin favorittsjokolade. Nå skal han også lede ungdomsarbeidet i Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).

Erlend Angelo

erlend@lomedia.no

NNN avholdt nylig sin tiende ungdomskonferanse, i året forbundet runder 100 år. Der ble Abdu Albizreh valgt som ny leder. Han gleder seg til å ta fatt på vervet.

– Jeg gleder meg. Først tenkte jeg at det kunne bli litt mye med dette i tillegg til jobb og skolegang, men vi har et fått et bra utvalg som kan samarbeide og gjøre en god jobb sammen. Så det skal nok gå fint, sier Albizreh til NNN-arbeideren.

Albizreh jobber til daglig for sjokoladefabrikken til Nidar i Trondheim, etter at han flyktet fra Syria for ti år siden. Men nå blir det også mer ungdomsarbeid for 26-åringen. Og ambisjonene er tydelige for det nye sentrale ungdomsutvalget i NNN.

– Vi skal bygge flere ungdomsutvalg ute i avdelingene. Der mangler vi en del. Det er også mange ungdommer som ikke har hørt om oss, og de tror jeg det er lettere å nå om ungdommen bidrar med flere bedriftsbesøk, sier Albizreh.

Tidligere leder Masja Krogh er for øvrig nylig ansatt som organisasjonsarbeider.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i mat- og drikkevareindustrien.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse