JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Jubileumsbrygg som røsker: – Vi gleder oss!

NNN Oslo og Akershus har allerede gjort klart en av hovedingrediensene til årets jubileumskveld: Et eget jubileumsøl.
Jubileumsbrygget er satt i de gamle lokalene til Ringnes i Oslo.

Jubileumsbrygget er satt i de gamle lokalene til Ringnes i Oslo.

Erlend Angelo

Saken oppsummert

erlend@lomedia.no

19. august skal NNNs Oslo og Akershus-medlemmer holde sin lokale jubileumsfest i forbindelse med at NNN runder tresifret antall år.

Som NNN-arbeideren har skrevet tidligere, så er det lagt opp til mang en lokal begivenhet i forbindelse med hundreårsbursdagen til forbundet.

I avdeling 7 har de nå fått satt en av hovedingrediensene: Jubileumsølet som skal serveres medlemmene på festen i august. Et eget spesialøl må man jo nesten ha når en av de største klubbene i avdelingen kler navnet Ringnes.

Skal røske litt …

– Vi bestilte en god pils som røsker litt, sier Erik Torkelsen, leder av Fellesklubben i Ringnes.

Og nettopp det er bryggmester Øyvind Langgård ved Ringnes Brygghus nå godt i gang med å lage.

Onsdag denne uka ble arbeidet med pilsen satt i gang, og bestillerne fra avdeling 7 fikk komme og prøvesmake litt på vørteren – som er et tidlig steg i bryggeprosessen.

Humleblomster

– Det blir trolig en litt lett versjon av Ringnes Gold. Den er basert på en Ringnes-pils, men humlen vi bruker er av blomster istedenfor pellets, noe som er med å gi en litt annen smak, forklarte bryggmesteren med de kledelige initialene ØL – som også spanderte en god porsjon ølhistorie på de frammøtte.

Totalt 1000 liter blir satt av ølet, som sponses av arbeidsgiveren Ringnes.

– Vi gleder oss veldig til både å smake det ferdige ølet og til selve jubileumskvelden, sier tillitsvalgt Anita Andersen, som håper så mange lokale NNN-ere kjenner sin besøkelsestid når den tid kommer.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i mat- og drikkevareindustrien.

Les mer fra oss