JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Strømprisen

Næringsministeren: – Noen vil ikke lykkes. Og sånn må det være

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) mener en må akseptere at enkelte bedrifter går konkurs på grunn av høye strømpriser.
Bedriftene kan ikke vente seg flere kontantstøtteordninger i år, ifølge næringsminister Jan Christian Vestre.

Bedriftene kan ikke vente seg flere kontantstøtteordninger i år, ifølge næringsminister Jan Christian Vestre.

Leif Martin Kirknes

I et intervju med Dagens Næringsliv forteller Vestre om hvordan han selv, som barn, opplevde at familiebedriften gikk konkurs og de måtte starte på nytt igjen.

– Jeg var liten den gangen, men mine foreldre ble preget av det. Jeg har dyp respekt og forståelse for at mange er bekymret og redde nå. Vi håper at flest mulig bedrifter skal lykkes. Men noen vil ikke lykkes. Og sånn må det være, sier næringsministeren.

Han vil ikke love kontantstøtteordninger til bedriftseiere i år – og på spørsmål om en må akseptere at noen går konkurs på grunn av økte strømutgifter, er svaret ja.

(©NTB)

vaktsjef@ntb.no

Warning
Annonse
Annonse