JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

NTL Skatt støtter Bente Holt som hovedkasserer

NTLs tredje største landsforening vil at Bente Holt skal bli permanent hovedkasserer.
KANDIDAT: Bente Holt ønsker å fortsette som hovedkasserer i NTL, og får nå støtte fra landsforeningen sin, NTL Skatt.

KANDIDAT: Bente Holt ønsker å fortsette som hovedkasserer i NTL, og får nå støtte fra landsforeningen sin, NTL Skatt.

Amanda Jakobine Lind Nelvik/NTL

anders@lomedia.no

Det er så langt tre kandidater til hovedkasserervervet i NTL: Elisabeth Steen, Carl Marius Michelsen og Bente Holt.

NTL Skatt, som er den tredje største landsforeningen i NTL, går nå ut med sin fulle støtte til Bente N. Holt, som ble valgt som midlertidig hovedkasserer våren 2021.

– Bente Holt bør fortsette. Om hun blir gjenvalgt som hovedkasserer i NTL får vi kvalitet, kontinuitet og kompetanse, oppsummerer leder Ingrid Sølberg i NTL Skatt.

18 års ledererfaring

Holt kommer selv fra Skatteetaten, og er medlem i NTL Skatt og var fram til 2010 nestleder i landsforeningen før hun var nettopp hovedkasserer i forbundet en tid.

NTL Skatt-lederen mener Holt er den rette kandidaten.

– Med sin ledererfaring og lederstil har Bente på en god måte ivaretatt lederansvaret som tilligger hovedkasserervervet. Hun får utelukkende positive tilbakemeldinger på den jobben som er gjort som hovedkasserer, sier hun.

Sølberg peker på at Holt har mange års erfaring som tillitsvalgt på høyt nivå i NTL, og er godt kjent i forbundet og har et stort nettverk i organisasjonen.

STØTTE: Leder Ingrid Sølberg i NTL Skatt vil ha Bente Holt som hvoedkasserer i NTL framover.

STØTTE: Leder Ingrid Sølberg i NTL Skatt vil ha Bente Holt som hvoedkasserer i NTL framover.

Ole Palmstrøm

– Den beste kandidaten

NTL Skatt minner også om at Holt har jobbet mye med regnskap og skatt gjennom jobben i Skatteetaten, og at hun har 18 år med ledererfaring fra etaten.

– Bente har også utdanning og erfaring innenfor økonomi, ledelse og administrasjon, påpeker Sølberg.

Hun legger også til at Holt har stort engasjement for oppgavene som følger med hovedkasserervervet i NTL, og er veldig motivert for å fortsette utover det halvannet året hun har fungert i vervet nå.

– NTL Skatt vil hevde at vår kandidat, Bente Holt, er den kandidaten som på best mulig måte oppfyller kravene og forventningene som ligger til hovedkasserervervet, sier Sølberg.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om de ansatte i staten og virksomheter med statlig tilknytning.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse