JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om folk:

Ap-rådgiver Gry Haugsbakken blir ny kommunikasjonssjef i Industri Energi

Gry Haugsbakken (44) starter som kommunikasjonssjef i Industri Energi fra 1. juni. Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe.
Gry Haugsbakken

Gry Haugsbakken

Arbeiderpartiet/Flickr

tonje@lomedia.no

Haugsbakken har jobbet som rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe i åtte år. Her har hun hatt flere roller. Blant annet har Haugsbakken vært rådgiver for partiets nestleder Hadia Tajik. Hun har også jobbet med strategi og valgkamp-planlegging, i tillegg til å ha jobbet som rådgiver på fagfeltene arbeid og sosial, justis og migrasjonsutvalget.

– Jeg ønsker å bidra til at Industri Energi får enda mer plass i den offentlige debatten, forteller den påtroppende kommunikasjonssjefen.

p

Hun har også jobbet syv år i Nav, og hun har hatt verv i Gran Arbeiderparti og Oppland Arbeiderparti. Hun sitter i styret til Innlandet Arbeiderparti.

– Jeg gleder meg til å starte og bli kjent med alle folkene i forbundet. Jeg er veldig glad i fagbevegelsen, og jeg er samfunnsengasjert, sier Haugsbakken.

Annonse
Annonse