JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Arbeidstilsynet fornøyd med Lan Marie Bergs opprydding

Arbeidstilsynet er ferdig med sitt tilsyn av Energigjenvinningsetaten i Oslo. De frafaller alle pålegg knyttet til brudd på arbeidsmiljøloven.
Lan Marie Nguyen Berg

Lan Marie Nguyen Berg

Leif Martin Kirknes

De ber likevel Energigjenvinningsetaten og ansvarlig byråd Lan Marie Berg rydde opp i garderobene til etaten, skriver Dagsavisen.

– Etaten er også godt i gang med å utbedre garderobefasilitetene ved avfallsgjenvinningsanlegget på Haraldrud, slik Arbeidstilsynet har bedt om, sier Arild Hermstad (MDG) til NTB.

Han vikarierer som miljøbyråd mens Berg er i foreldrepermisjon.

I oktober i fjor avdekket selskapet PwC at arbeidsmiljøloven var brutt 807 ganger i Energigjenvinningsetaten siden 2017. Det førte til at Arbeidstilsynet satte i gang tilsyn av etaten og Berg.

De er altså fornøyd med Bergs opprydding i etaten og legger derfor saken bort.

p

– Arbeidstilsynet har droppet alle de varslede påleggene knyttet til arbeidstidsbrudd. Det fortjener alle de som har jobbet med å rydde opp i Renovasjons- og gjenvinningsetaten stor honnør for, sier Hermstad.

Renovasjons- og gjenvinningsetaten er et resultat av at Energigjenvinningsetaten og Renovasjonsetaten ble slått sammen ved nyttår.

Warning
Annonse
Annonse