JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ulf Madsen ønsker velkommen:

FLT-lederen: – Jeg har stor tro på at LO Media vil gi Ledelse og Teknikk ytterligere energi og kraft

Fra FLT-leder Ulf Madsens kontor kan en så vidt skimte LOs kontorer.

Fra FLT-leder Ulf Madsens kontor kan en så vidt skimte LOs kontorer.

Torgny Hasås

Fagbladet Ledelse og Teknikk skiller seg litt fra tidligere numre. Fra og med dette nummeret er det LO Media som produserer og distribuerer bladet vårt. Kai Hovden er ny ansvarlig redaktør. Derfor er det på sin plass å ønske Kai og LO Media velkommen til et utviklende og godt samarbeid om en viktig informasjonskanal for FLTs medlemmer.

p

I 2017 vedtok FLTs landsmøte at Ledelse og Teknikk skulle drives av LO Media. Vi ønsker likevel at du kjenner deg igjen i fagbladet hvor redaktør Astor Larsen har satt sitt avtrykk gjennom 18 år, og hvor han har stått for 142 nummer av bladet. Utfordringen for LO Media og den nye redaktøren blir å utvikle fagbladet fremover, slik at medlemsbladet vårt skårer høyt i leserundersøkelser også i fremtiden.

Jeg har stor tro på at LO Media vil gi Ledelse og Teknikk ytterligere energi og kraft. Bladet kommer til å utvikle seg, og forbundet vil også kunne bli mer synlig i media. LO Media er et mediehus som blant annet driver nettavisen Fri Fagbevegelse. Her når man ut til mange lesere også utenom LO-familien. Stoff fra fagbladet vårt, og dermed FLT s standpunkter, vil derfor nå ut til flere. Vi vil kunne bli mer synlige og fremstå mer pågående overfor for eksempel utdanningsmyndighetene, som ikke gjør nok for å løfte frem fagskolene.

Fremfor alt vil jeg ønske Kai Hovden velkommen som ansvarlig redaktør for Ledelse og Teknikk. Han er ansatt i LO Media, men skal jobbe til beste for medlemmene og forbundet for å utvikle fagbladet. Det er jeg helt sikker på kommer til å bli bra. Kai har mye erfaring som fagbladredaktør; sist som fagredaktør for Posthornet som er Postkoms fagblad. Det heter seg visstnok at en god journalist ikke skal ha så mange gode venner, fordi da blir man ikke kritisk nok i journalistikken. Det får så være. Jeg har allerede hatt mange samtaler med Kai. Han er lett å like, og han er også flink til å lytte. Og han kan skrive og er god til å ta bilder. Dette er viktige egenskaper for en som skal komme under huden på FLT, våre medlemmer og tillitsvalgte.

p

Jeg er forbundsleder og Kai er ansvarlig redaktør. Vi har hver våre oppgaver og ulike roller. Likevel er det sånn at samarbeid til medlemmenes og forbundets beste er suksessfaktoren fremover.

Velkommen!

Ulf Madsen, leder i FLT

Annonse
Annonse