JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Holder støttearrangement for havnearbeiderne

Havnearbeiderne har vært i konflikt i snart 16 måneder på landsbasis. Oslo Bryggearbeideres Forening inviterer til sosialt samvær for de som vil vise sin støtte.
Fredag 27. februar holdes det et arrangement til støtte for havnearbeidernes kamp. En av kampene som støttes er boikotten av Yilport i Oslo.

Fredag 27. februar holdes det et arrangement til støtte for havnearbeidernes kamp. En av kampene som støttes er boikotten av Yilport i Oslo.

Roy Ervin Solstad

silje.momb.seterseter@lomedia.no

Arrangementet skal holdes fredag 27. februar på Parkteatret i Oslo. Det er gratis inngang, og dørene åpnes klokka 18.30.

– Det er på tide med et sosialt samvær for å holde trøkket oppe, sier Vegard Holm fra solidaritetsgruppa for havnearbeiderne.

Står sammen

I nesten 16 måneder har havnearbeiderne kjempet mot lockout, streikebryteri og for tariffavtaler. Holm ønsker alle som støtter kampen de fører hjertelig velkomne, og ifølge arrangementet som er opprettet på Facebook, er det ventet over 100 gjester.

– Vi gjør dette for å vise at vi står sammen med havnearbeiderne, fortsetter Holm som er en av arrangørene.

Fredagens markering åpnes klokken 19.00 av Roger Hansen, leder i Norsk Transportarbeiderforbund.

Debatt og politiske innslag

Kveldens program inneholder politiske innslag om havnekonflikten fra Jonas Bals, leder av fagligpolitisk utvalg i Oslo Ap og rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, Kirsti Bergstø, stortingsrepresentant og SVs talskvinne i arbeidslivspolitikken og Anders Evenstuen, faglig tillitsvalgt og faglig leder i Rødt.

I tillegg åpnes det til debatt rundt spørsmålet om hva som skal til for at havnearbeiderne skal vinne. Spørsmålet skal besvares av Ronny Johansen, Leder i LO Tromsø, Roy Pedersen, leder i LO Oslo, Terje Fjellum, leder i Oslo Grafiske Fagforening, Markus Hansen, leder i Heismontørenes Fagforening og Bjørn Steffensen, leder i Norsk Havnearbeiderforening.

Kvelden avsluttes med konsert med Salongorkesteret.

Warning
Annonse
Annonse