JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Boligpolitikk

Krever at Ap får fart på boligbyggingen: – Helt ekstremt hvor tregt det går

Fellesforbundet og NHO er ikke fornøyd med Arbeiderpartiets boligpolitikk. Nå går de sammen og krever endringer.
Fellesforbundet og NHO Byggenæringen er misfornøyd med boligpolitikken til Ap og regjeringen. ILLUSTRASJONSFOTO

Fellesforbundet og NHO Byggenæringen er misfornøyd med boligpolitikken til Ap og regjeringen. ILLUSTRASJONSFOTO

Håvard Sæbø

Ap har i sitt forslag til stortingsprogram satt seg mål om at det de neste årene skal bygges 130.000 nye boliger i Norge. Verken

Fellesforbundet eller NHO Byggenæringen er imponert. De krever flere endringer, skriver Klassekampen.

– Vi mener det viktigste er å styrke Husbanken og å få til en fortgang i håndteringen av byggesøknader. Det går for tregt. Det er helt ekstremt hvor tregt det går nå, sier Fellesforbundets leder Jørn Eggum – som også sitter i Aps sentralstyre.

AUF-leder Astrid Hoem, som sitter i programkomiteen til Arbeiderpartiet, minner om at dette så langt er et utkast til et nytt partiprogram, og at Eggum derfor bør engasjere seg i programarbeidet dersom han ønsker endringer.

– Nå kommer snart programmet, og det er det mest offensive vi har hatt på boligpolitikk i moderne tid. Jeg tror også Jørn kommer til å finne politikk han liker der, sier Hoem.

Warning
Annonse
Annonse