JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Koronakrisen:

LO-medlemmene kan få forskudd på dagpenger og avdragsfrihet

LO-ledelsen har jobbet hardt for å avhjelpe medlemmene i en tøff økonomisk tid. Nå er løsningene i boks.
LO-leder Hans-Christian Gabrielsen er glad for at LO kan tilby økonomisk hejlp til sine medlemmer gjennom sin bankforbindelse.

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen er glad for at LO kan tilby økonomisk hejlp til sine medlemmer gjennom sin bankforbindelse.

Helge Rønning Birkelund

helge@lomedia.no

Alle LO-medlemmer er en del av LOfavør. LO-ledelsen har derfor jobbet tett med SpareBank1 for å sikre medlemmene økonomisk i en vanskelig tid.

p

Nå kan permitterte LO-medlemmer søke om forskudd på dagpenger og avdragsfrihet på lån.

Usikker tid

– Mange av våre medlemmer har en vanskelig og usikker tid nå, med smittespredning, permitteringer og oppsigelser. Vi har jobbet hardt for å bidra til å skape en økonomisk trygghet. Gjennom LOfavør kommer vi med flere tiltak som kan trygge privatøkonomien. Vi setter pris på at bankene strekker seg for å stille opp og gi en privatøkonomisk trygghet. Det er vanlige arbeidsfolk som betaler den tøffeste prisen. Målet er at vi kan bidra til at totalpakken som kommer har dette perspektivet bak seg, sier Hans-Christian Gabrielsen.

* Boliglånsrenten settes raskere ned.

* Permitterte kan søke om forskudd på dagpenger slik at de ikke står på bar bakke når de venter på Nav.

* Avdragsfrihet på boliglån og kredittkortgjeld.

* Betalingsfri måned.

Privatøkonomien

– Målet er at dette skal bidra til en privatøkonomisk trygghet. Veldig mange rammes direkte av denne krisen og det merkes også på økonomien, sier LO-lederen.

– Vår samarbeidspartner SpareBank1 har dyktige rådgivere med god kjennskap til LOfavør som kan bidra til trygghet i privatøkonomien, og finne frem til gode alternativer for medlemmene, legger han til.

p

På bakgrunn av korona-krisen setter bankene ned boliglånsrentene. For SpareBank1 Østlandet vil nye rentesatser gjelde fra 25. mars for nye lån, og eksisterende lån justeres ned fra 6. april.

Hos SpareBank1 SMN vil nye rentesatser gjelde fra 26. mars, og eksisterende lån endres fra 5. april.

Warning
Annonse
Annonse