JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

NTL-kontoret ved UiO stengt

– Veldig ubehagelig, sier leder Ellen Dalen i NTL UiO om dramaet på universitetsområdet.
DRAMATIKK: Ellen Dalen og NTL Universitetet i Oslo kommer ikke inn på kontoret i bygningen som nå er avstengt av politiet.

DRAMATIKK: Ellen Dalen og NTL Universitetet i Oslo kommer ikke inn på kontoret i bygningen som nå er avstengt av politiet.

Anders Hauge-Eltvik

anders@lomedia.no

NTL-kontoret på Universitetet i Oslo holder stengt i dag.

– Vi håper selvfølgelig at funnene som er gjort ikke er noe i, sier leder Ellen Dalen i NTL UiO.

Dramaet på universitetsområdet i Oslo startet i natt, med at en vekter ble skutt i brystet etter å ha fulgt etter to menn. Senere har politiet gjort mistenkelige funn, og har sperret av et område ved fysikk- og kjemibygget.

Følg utviklingen i saken på nrk.no

Bombegruppa til politiet skal uskadeliggjøre denne gjenstanden.

Fagforeningene ved Universitetet i Oslo har sine kontorer i dette bygget, og derfor holder NTL UiO kontoret stengt i dag.

– Vi vet ingenting om dette utover det som står i mediene. Det er dramatisk når en av de som jobber her på universitetet blir skutt, og vi er glade for at vedkommende ikke er alvorlig skadet. Vi får bare håpe at det ikke er noe i de funnene, sier Ellen Dalen.

Hun forteller at det fortsatt er veldig stille på universitetsområdet, siden det er få studenter som er i gang med studiene og en del ansatte som fortsatt er på ferie.

– Men det er veldig ubehagelig, sier Dalen.

Annonse
Annonse