JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Politiet vil prioriteres i vaksinekøen

Politiets Fellesforbund mener det vil være til det beste for samfunnet at politiet blir prioritert vaksinekøen.
Politiet ber om å bli prioritert i vaksinekøen. Illustrasjonsfoto

Politiet ber om å bli prioritert i vaksinekøen. Illustrasjonsfoto

colourbox.com

– I all den gleden i at man begynner å åpne opp igjen, så er det noen som faktisk står igjen og må sørge for at folk følger smittevernregler, sier leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund til NRK.

Politiets Fellesforbund har gjort en kartlegging som viser at de fleste i politiet reagerer sterkt på at de ikke kommer lenger fram i vaksinekøen.

Bolstad mener det nå vil være til det beste for samfunnet at politiet blir vaksinert.

– Vi har vært solidariske og har hatt stor forståelse for den prioriteringen som har vært knyttet til helse, eldre og syke. Men nå bør politiet bli prioritert. Særlig de som står i første linje, sier han.

Helse- og omsorgsdepartementet sier at de følger rådene de har fått fra FHI om å ikke prioritere enkelte yrkesgrupper, bortsett fra helsepersonell.

Warning
Annonse
Annonse