JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vi sier nei til EU

Motstanden mot norsk medlemskap i EU er fortsatt stor. 71 prosent sier nei til EU i en fersk meningsmåling.

Mens 71 prosent sier nei, er bare 19 prosent tilhengere av norsk medlemskap i Den europeiske union, viser en meningsmåling som Sentio utførte for Klassekampen og Nationen i slutten av januar.

I en tilsvarende undersøkelse i oktober i fjor, svarte drøye 69 prosent nei til EU-medlemskap, mens ja-siden var like stor som nå.

– Jeg er glad for at nei-flertallet holder seg stabilt på rundt 70 prosent. Det tyder på at den nye regjeringens EU-politikk ikke fører til et oppsving for ja-siden. Regjeringen har jo varslet en ny kurs - med en egen europaminister og greier, men det norske folk er grunnleggende skeptiske til EU-prosjektet, sier styreleder Heming Olaussen i Nei til EU til Nationen. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse