JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Penger og profil problemet

Det var ingen avklaring klokka 23 hos Riksmekleren

torgny.hasaas@lomedia.no

Det var fortsatt ikke blitt noen løsning hos Riksmekleren da hun møtte pressen klokka 23. Men riksmekler Kari gjesteby ville ikke si at dette kom til å fortsette på overtid over midnatt.

Hun innrømmet at det er en ganske seig materie de driver med, og at det er lite bevegelse, men at de fortsatt ikke har gitt opp å finne en løsning.

- Det er penger og profil som er problemet, sa Gjesteby. På godt norsk betyr det at de fortsatt ikke er enige om hvor stort kronetillegg alle skal få og de er heller ikke enige om hvor mange som skal omfattes av en lavlønnsordning.

Sammen med LO - NHO -meklngen, mekler også YS. Denne meklingen er ledet av Dag Nafstad. Han har et spesielt motiv for å bli ferdig med meklingen. Han fyller 60 år i morgen 8.april.

Flere nyheter, fakta og bakgrunnsstoff om lønnsoppgjøret på våre tariffsider

Warning
Annonse
Annonse