JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Disse seks norgesferiene blir nå frimerker

13.000 bilder kom inn da Visit Norway og Posten inviterte til fotokonkurranse. Nå er seks av dem blitt til frimerker.
Rundt 13.000 bilder ble lastet opp. Disse seks vinnerbildene har blitt til frimerker.

Rundt 13.000 bilder ble lastet opp. Disse seks vinnerbildene har blitt til frimerker.

Posten

alf@lomedia.no

«Send oss ditt fineste bilde fra norgesferien» oppfordret Posten og Visit Norway da de i fjor inviterte til fotokonkurranse.

Vinnerne har i år fått sitt bilde av norgesferien på frimerke.

For å delta måtte deltakerne laste opp et bilde på Facebook eller Instagram med emneknaggen #Norgeminner2022 eller #Norwaymemories2022.

Rundt 13.000 fantastisk flotte bilder ble lastet opp, og nå er de seks vinnerbildene blitt til frimerker egnet til å vekke reiselyst.

Vinnerbildene har motiver av nordlys over Ytresand i Lofoten, klatrere i fjellet Svolværgeita, en sjarmerende geiteflokk ved Skei i Sunnfjord, Olden i Nordfjord, vakre Hovdsundet ved Bodø og den fargerike bryggerekka i Trondheim.

Se de andre frimerkene nederst i saken.

Posten

– Antallet bilder og ikke minst kvaliteten på det som kom inn, var overveldende. Vi kunne aldri ha drømt om en slik respons, men det er svært gledelig å se hvilke flotte minner og opplevelser fra ferielandet Norge som nå blir dokumentert på de nye frimerkene, sier frimerkedirektør i Posten, Halvor Fasting.

Frimerkedirektør i Posten Halvor Fasting (t.v.), frimerkedesigner Camilla Kvien Jensen i Posten og Ragnhild Ås Harbo fra Visit Norway (t.h.).

Frimerkedirektør i Posten Halvor Fasting (t.v.), frimerkedesigner Camilla Kvien Jensen i Posten og Ragnhild Ås Harbo fra Visit Norway (t.h.).

Posten

En jury bestående av den italienske fotografen Dino Serrao, Ragnhild Ås Harbo fra Visit Norway, frimerkedesigner Camilla Kvien Jensen i Posten og nevnte frimerkedirektør Fasting, plukket til slutt ut seks vinnere.

– Det var ikke enkelt å velge ut vinnerbildene, men jeg føler at vi har klart å illustrere mangfoldet i den majestetiske naturen vi har i Norge. Fra nordlyset i Lofoten, via fjordene på Vestlandet til bryggerekka i Trondheim, forteller Ås Harbo i Visit Norway.

Lisa Christensen

Posten

Jan Finstad

Posten

Posten

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i Posten, Bring og DNB.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse