JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Tone Wille blir tidenes første kvinnelige leder av International Post Corporation

Konsernsjef Tone Wille i Posten Norge er utnevnt til ny styreleder i International Post Corporation (IPC).
- Det er en stor ære for meg å ha blitt valgt som styreleder for IPC. Jeg ser frem til å ta på meg dette vervet, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

- Det er en stor ære for meg å ha blitt valgt som styreleder for IPC. Jeg ser frem til å ta på meg dette vervet, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Alf Ragnar Olsen

alf@lomedia.no

Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge, blir ny styreleder i International Post Corporation (IPC). I en pressemelding fra Posten Norge fremgår det at overleveringen formelt skjer senere i år. IPC er postindustriens internasjonale bransjeorganisasjon og består av 25 av verdens største postselskaper i Europa, Asia og Nord-Amerika. Hovedkontoret er i Brussel.

– En stor ære

I tillegg til å være en arena for postindustrien er det en møteplass hvor toppsjefene fra de 25 postselskapene møtes og diskuterer utviklingen og utfordringer i bransjen. IPC gir bistand til postmedlemmene primært innenfor grensekryssende brev og pakker.

– Det er en stor ære for meg å ha blitt valgt som styreleder for IPC. Jeg ser fram til å ta på meg dette vervet. Mine hovedprioriteringer vil være å styrke postindustriens posisjon og lederskap innen bærekraft og e-handel, sier Wille i en kommentar til nyheten fra Brussel.

Tone Wille overtar som styreleder i IPC i november.

Aktuelt: Nei i uravstemning øker streikefaren i Posten

Første kvinne i vervet

Tone Wille blir den første kvinnelige, og den andre norske styrelederen i IPC. Hun etterfølger Dag Mejdell som har besluttet å gå av etter å ha vært styreleder i IPC de siste ti årene. Mejdell var konsernsjef i Posten Norge fra 2006 – 2016.

– Jeg gratulerer Tone med valget. Jeg er sikker på at hun er den rette personen til å lede styret og styre IPC i årene som kommer. Jeg vil med glede dele min erfaring og kunnskap med henne med tanke på overleveringen i november, sier IPCs styreleder Dag Mejdell

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i Posten, Bring og DNB.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse