JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn:

Ida Bing ansatt som podkastjournalist for FriFagbevegelse

– Jeg er veldig stolt av og glad for å ha fått jobben, sier Ida Bing, som skal fortsette å lage podkasten Rørsla.
– Podkastformatet byr på så mange spennende muligheter, sier Ida Bing.

– Podkastformatet byr på så mange spennende muligheter, sier Ida Bing.

privat

Ida Bing er fast ansatt som podkastjournalist i LO Media og skal fortsette å lage podkasten Rørsla, som gis ut av FriFagbevegelse.

– Jeg har drømt om å jobbe med lyd og formidling lenge, og det føles utrolig godt å ha landet i en så solid og faglig sterk redaksjon som ønsker å satse videre på podkast, sier Ida Bing.

– Jeg er veldig stolt av og glad for å ha fått jobben som podkastjournalist

HØR PODKAST: Sjekk ut de nyeste episodene av Rørsla her

Fornøyd med ansettelsen

Bing har vikariert i stillingen siden august 2020. Hun har tidligere jobba som journalist i FriFagbevegelse og har radioerfaring fra NRK.

– Ida har gjort en kjempeinnsats det siste året med å løfte Rørsla som en reportasjepodkast. Vi er svært fornøyd med at hun vil fortsette hos oss, sier Frode Rønning, redaktør i FriFagbevegelse.

Ida Bing skal ha permisjon i høst, og starter i stillingen 1. februar. Cathrine Kahrs skal vikariere som podkastjournalist i høst. Hun tar permisjon fra jobben som journalist i Klar Tale.

Cathrine Kahrs skal lage Rørsla i høst.

Cathrine Kahrs skal lage Rørsla i høst.

Linn Karen Frøland

Flere møter med arbeidsfolk

Podkasten Rørsla ble lansert i 2018, og forteller historier fra grasrota i arbeidslivet gjennom aktuelle reportasjer. Ida Bing forteller at hun vil fortsette å utvikle Rørslas reportasjeformat og dra ut på arbeidsplassene for å høre arbeidsfolks fortellinger.

– Det skal bli flere møter med folk der ute som bærer med seg viktige og unike historier fra arbeidslivet vårt. Jeg vil engasjere, overraske og bidra til mer forståelse om et arbeidsliv som stadig forandrer seg, sier Bing.

Podkasten har opplevd økende interesse den siste tida, men Bing håper den kan få et enda større publikum.

– Rørsla har vokst, men jeg vil nå enda flere! Særlig de unge lytterne våre, som kanskje sitter med mange spørsmål om jobb og arbeidsforhold. Podkastformatet byr på så mange spennende muligheter, og det er mye jeg fortsatt ikke har prøvd ut. Så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, sier hun.

LES OGSÅ: Slik laster du ned Rørsla

Warning
Annonse
Annonse