JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Savner avklaringer fra Høyre

Erna Solbergs tale til Høyre-landsmøtet var blottet for de avklaringene velgerne har krav på å få fire måneder før valget, mener Ap-nestleder Helga Pedersen.

– Det var underlig at Høyre-lederen unnlot å fortelle om hvilke velferdstilbud som skal prioriteres ned når Høyre sammen med Fremskrittspartiet vil kutte flere titalls milliarder kroner i skatt, sier Pedersen.

– Les også: – LO vil savne meg...

Hun er enig med Høyre-lederen i at høstens valg er et valg mellom to tydelige alternativer, men mener Solbergs landsmøtetale var blottet for de avklaringene velgerne har krav på fra en statsministerkandidat. Ap-nestlederen mener også at det er bemerkelsesverdig at Solberg ikke benyttet anledningen til å klargjøre hvilken økonomisk politikk en Høyre/Frp-regjering vil føre. Heller ikke likestilling var et tema for Solberg.

– Derimot valgte hun å harselere med fordeling av fødselspermisjon, og hun lot være å snakke om kvinners arbeidsinnsats, moderne familiers behov og abortsaken, sier Pedersen. (ANB-NTB)

– Les også: – Ingen regjeringsavklaring

Warning
Annonse
Annonse