JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Personlige assistenter får 7.600 mer i lønn

Personlige assistenter ansatt i Uloba får et generelt tillegg på 4,15 kroner i timen, eller 7661 kroner i året etter at partene ble enige om et anbefalt resultat fredag ettermiddag.

Erlend Angelo

tips@fagbladet.no

I tillegg er ansiennitetsskalaen tariffestet fram til 12 års ansettelse, og utvidet til å gjelde også de som har har vært ansatt i 15 år.

Lørdags- og søndagstillegget er økt med 10 kroner, til 65 kroner i timen, mens kvelds. og nattillegget er økt med 2 kroner i timen.

Både det generelle tillegget på 7661 kroner og tilleggene for lørdags- og søndagjobbing for og kveldsjobbing gjelder fra 1. juli i år.

Fagforbundets forhandlingsleder, Jan Helge Gulbrandsen, og stabsleder og forhandler for Uloba, Frode Christensen, var godt fornøyd med at de klarte å bli enige om et anbefalt forhandlingsresultat.

Resultatet går nå ut til uravstemning blant medlemmene.

Warning
Annonse
Annonse