JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vis solidaritet med offiserene!

Nestleder i Offisersforbundet, Torbjørn Bongo, støtter LOs hovedkrav for lønnsoppgjøret 2014, men er overhodet ikke fornøyd med lønnsutviklingen for sine medlemmer.
LOs representantskapsmøte, 18. februar 2014.

LOs representantskapsmøte, 18. februar 2014.

Ole Palmstrøm

nina.hanssen@lomedia

Fra talerstolen på dagens representantskapsmøte i LO bad han forhandlerne sørge for at disse gruppene får samme utvikling som andre.

-Vi i NOF er ikke fornøyd med utviklingen for våre medlemmer. Vi ligger langt bak gjennomsnittlig lønnsutvikling i staten. Vår medlemmer gjør en kjempeinnsats i Afganistan, i sSomalia, Syria og sørger for at landet har et godt forsvar. Det er en krevende jobb men når det gjelder lønns- og arbeidsvilkår henger de langt etter. Vi snakker om et rettferdig statlig lønnssyustem. Vi har en klar forventning at våre grupper også skal ha samme økning som resten i staten, sa han.

Warning
Annonse
Annonse