JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Yngve Hansen blir forbundssekretær i NNN

Yngve Hansen har flyttet inn i NNNs hovedkontor der han blir forbundssekretær med ansvaret for fiskeindustrien.
Yngve Hansen får ansvar for fiskeindustrien, som er NNNs nest største bransje.

Yngve Hansen får ansvar for fiskeindustrien, som er NNNs nest største bransje.

Håvard Sæbø

erlend@lomedia.no

Yngve Hansen er på plass hos Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) som forbundssekretær etter at han ble valgt på forbundets landsmøte i desember i fjor.

Lego-Yngve ga Støre legogave så han ikke glemmer næringsmiddelindustrien

Hansen tar over for Ann-Solveig Sørensen, som blir hans mentor nå før hun går av med pensjon ved nyttår.

– Jeg har gledet meg til å begynne på forbundskontoret. Jeg brenner for å hjelpe andre, så denne jobben er midt i blinken sier han.

Og legger til at han gruet seg til det praktiske.

– Det er mye å ordne og Myre er jo ikke akkurat i nabolaget. Nå skal jeg fotfølge Ann Solveig framover, sier Hansen til forbundets egen nettside.

Hansen får altså ansvar for fiskeindustrien, som er NNNs nest største bransje hvor de organiserer cirka 3.300 arbeidere.

Hansen har selv lang fartstid i bransjen. Han har jobba på bedriften Gunnar Klo på Stø i Øksnes i Nordland i over 25 år. Han har vært tillitsvalgt nesten hele arbeidslivet, og har med seg roller som både fylkeskoordinator, avdelingsleder og landsstyremedlem før han nå trer inn som forbundssekretær.

NNN-landsmøtet: Lego-Yngve ga Støre legogave så han ikke glemmer næringsmiddelindustrien

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i mat- og drikkevareindustrien.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse