JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

LO-sekretær Kristin Sæther overtar etter NHO-topp

Senter for seniorpolitikk har fått LO-sekretær Kristin Sæther som ny styreleder.
LO-sekretær Kristin Sæther overtar styreledervervet fra NHO i Senter for seniorpolitikk . 

LO-sekretær Kristin Sæther overtar styreledervervet fra NHO i Senter for seniorpolitikk . 

Leif Martin Kirknes

De siste seks årene har Kristin Diserud Mildal vært styreleder i Senter for seniorpolitikk. Nå har direktøren for pensjon og forsikring i NHO gitt stafettpinnen videre til LO-sekretær Kristin Sæther.

– Seniorpolitikk er viktig fordi vi vil at flest mulig skal være sysselsatt og engasjerte lengst mulig, sier Kristin Sæther.

– Det er ren folkehelse å være på jobb. Å jobbe er bra både for den enkelte og arbeidsplassene. Vi skal ha personal- og lønnspolitikk som speiler bredden av arbeidsstokken, sier LO-sekretæren.

Dette er den nye styrelederen

Kristin Sæther er én av fire sekretærer i LO-ledelsen fram til kongressen i 2025.

Sæther kom fra vervet som leder av Fagforbundet i Trondheim da hun ble valgt som LO-sekretær ved kongressen i 2017. Hun har også vært nestleder i LO i Trondheim.

Sæther har blant annet arbeidet i en bolig for funksjonshemmede, i rusomsorgen og vært lærer på en folkehøyskole. Hun har også sittet i Trondheim bystyre for Arbeiderpartiet i en periode.

Seniorenes nye styre

Foruten Kristin Sæther består styret av følgende personer:

· Kristin Diserud Mildal (NHO)

· Håvard Holm (Akademikerne)

· Trude Furunes (Universitetet i Stavanger)

· Trond Lesjø (KS)

· Lars Reiersen (Unio)

· Lars-Erik Becken (Kommunal- og distriktsdepartementet)

Warning
Annonse
Annonse