JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Tanker ved årsskiftet:

«Jeg håper vi blir kvitt pandemien i løpet av neste år, den har ført til så mange triste skjebner»

Iftikhar Hussain (60) er hovedtillitsvalgt i t-baneklubben i Oslo Sporveiers Arbeiderforening, som er tilknyttet Fagforbundet.
Iftikhar Hussain (60) er togfører og tillitsvalgt i Oslo Sporveier.

Iftikhar Hussain (60) er togfører og tillitsvalgt i Oslo Sporveier.

Sissel M. Rasmussen

21.12.2020
12:00
21.12.2020 12:47

anne.siri@lomedia.no

I august var vi med Iftikhar på en t-banereise fra Tøyen til Holmenkollen. Dette er hans egne ord, som fortalt til Anne Siri Renå:

Oslo-ordføreren kom med blomster til oss ansatte i t-banen i november. Den gesten betydde mye for oss, og viser at vi er viktige brikker i samfunnet.

Produksjonen vår har gått for fullt i år, bortsett fra to uker i mars med litt redusert kjøreplan.

I perioden uten billettkontroller i vår, ble ansatte omdisponert til å vaske vogner. Heldigvis slapp vi å permittere, og det mener jeg er et bevis på at vi er omstillingsdyktige.

I høst har billettkontrollørene også fulgt med på bruk av munnbind. Vi har ingen myndighet til å pålegge folk å bruke munnbind, men vi gir en høflig oppfordring.

Året har bekreftet det sterke samholdet vi har på jobben. Vi har løst utfordringene sammen. Konserledelsen har også samarbeidet godt og informert oss tillitsvalgte ukentlig.

Vi fikk ikke reist på den årlige turen til vårt andre hjemland, Pakistan. Så da «alle» dro til Nord-Norge i ferien, kjørte kona mi og jeg til Sørlandet. Vi kjørte på småveier og traff mange hyggelige folk.

Jeg håper vi blir kvitt denne pandemien i løpet av neste år, den har ført til så mange triste skjebner. Men den har også vist at vi mennesker er tilpasningsdyktige.

Tanker ved årsskiftet:

2020 har vært et krevende år for alle. Her tar vi opp tråden med noen av de tillitsvalgte vi har møtt, vi har spurt dem om året som har gått og hva de tenker om det som kommer.

9 tillitsvalgte:

Jeanine Norstad (Skolenes landsforbund)

Natalia Zubillaga (Norsk Tjenestemannslag)

Iftikhar Hussain (Fagforbundet)

Ståle Johansen (Fellesforbundet)

Camilla Hermansen (Handel og Kontor)

Rainer Ingebrigtsen (Fellesforbundet)

Helena Bozicevic (Fellesforbundet)

Anne Rigmor Eliassen (Fagforbundet)

Guri Arna Korstad (Fagforbundet)

Var dette interessant? Vil du dele den med noen andre?
21.12.2020
12:00
21.12.2020 12:47