JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Geir Seljeseth (54) blir leder for Industri Energis Europa-kontor i Brussel

Til høsten får Seljeseth lederansvaret for Industri Energis Europa-kontor.

Privat

20.06.2019
13:25
20.06.2019 13:53

aslak@lomedia.no

Seljeseth bor i Tromsø med kona Julia og to barn. 15. september tiltrer han i sin nye jobb i EU-hovedstaden. Med på flyttelasset er nesten hele familien. Ett av barna blir igjen hjemme.

Skal sikre framtiden

Den nye mannen i LO-forbundet Industri Energi, som fyller 55 år i sommer, har også vært direktør i Arctic Economic Council og politisk journalist i Nordlys. Han kommer fra jobben som regionssjef i Norsk olje og gass.

ph

– Mye av det vi både skal leve av og leve med i Norge blir avgjort i EU. Norge trenger både å påvirke og være orientert, sier Seljeseth til FriFagbevegelse.

Han gleder seg til å ta fatt på jobben som sjef for Europa-kontoret til Industri Energi.

– Det er viktig at flere enn offentlige myndigheter tar sin del av jobben med å være til stede. Derfor er både bedrifter, næringsorganisasjoner, fagforeninger og andre ikke-statlige organisasjoner viktige i arbeidet med å sikre framtiden for samarbeidet med EU, påpeker han.

Avgjørende for arbeidsplasser

Familien ser fram imot «en sammenhengende rad med opplevelser, læring og gleder». Seljeseth er stolt av jobben han har fått være med å utvikle i Norsk olje og gass siden han begynte i april 2011.

ph

Han ønsker å takke alle kolleger i organisasjonen, i nord og i medlemsbedriftene. Det har vært en glede, understreker mannen som nå har fått et nytt lederansvar.

– EØS-avtalen er den viktigste avtalen Norge har, og avtalen er avgjørende for arbeidsplasser og framtiden i hele landet, mener Geir Seljeseth.

Var dette interessant? Vil du dele den med noen andre?
20.06.2019
13:25
20.06.2019 13:53