JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Dette handler ikke om meg

I en ny undersøkelse roser 94 prosent av befolkningen Jens Stoltenbergs håndtering av situasjonen etter terroraksjonen.

– Dette må aldri handle om meg, er statsministerens kommentar.

I en undersøkelse InFact har utført på oppdrag fra VG, svarer 94 prosent at statsministeren har håndtert situasjonen svært godt eller godt. På spørsmål om å kommentere undersøkelsen svarer Stoltenberg følgende:

– Dette handler ikke om meg. Dette må aldri handle om meg. Dette handler om dem som er rammet av katastrofen, om ofrene og om de etterlatte, sier Stoltenberg til NTB.

Statsministeren har hele tiden fremholdt at terrorangrepet skal møtes med mer åpenhet og demokrati. Hele 82 prosent av befolkningen er positive til en slik tilnærming. Dette kommer også til uttrykk i tilstrømningen til de politiske ungdomspartiene. Alle ungdomspartiene har meldt om stor pågang de siste tre dagene.

– Dette er et uttrykk for at ungdommen svarer på volden med mer aktivitet og ikke mindre - og det er et godt svar, sier statsministeren. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse