JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Støre og Vedum svarer ulikt på spørsmål om SV og statsministerposten

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre og Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum er ikke helt samstemte om hva slags prosjekt de går til valg på til høsten.
SV-leder Audun Lysbakken, Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum og Ap-leder Jonas Gahs Støre side om side i partilederdebatt.

SV-leder Audun Lysbakken, Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum og Ap-leder Jonas Gahs Støre side om side i partilederdebatt.

Stortinget

I et fellesintervju med NRK er det særlig to spørsmål duoen svarer forskjellig på: Hvem som skal bli statsminister, og om SV skal med i regjering.

På spørsmål om hvem som skal bli statsminister, svarer Støre seg selv, mens Vedum ikke vil svare. På spørsmål om hvem som skal med i regjering, vil Støre ha med seg SV, mens Vedum stritter imot.

– Vi har vært tydelige på over tid at vi mener en Ap/Sp-basert regjering er det beste for landet. Det viktigste er hva vi vil. Skal vi ha en aktiv næringspolitikk, bruke alle delene av landet og faktisk lytte til de som kjenner problemene på kroppen, mener vi den beste løsningen er mellom Sp og Ap, sier Vedum.

MDG holder døra på gløtt for statsminister Vedum

Warning
Annonse
Annonse