JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil fortsette som helseminister

Anne-Grete Strøm-Erichsen har ingen planer om å gi seg.

– Jeg har ingen planer om å gi meg. Det sier helse– og omsorgsminister Anne–Grete Strøm–Erichsen til NRK etter den siste tids spekulasjoner om at hun er i ferd med å bli byttet ut. Spekulasjonene har gått om at næringsminister Trond Giske (Ap) skal overta Strøm–Erichsen sin plass.

Ifølge VG skal flere kilder sentralt i Arbeiderpartiet ha fortalt at statsminister Jens Stoltenberg er under hardt press for å rydde opp i regjeringens helsepolitikk. Mange i partiet frykter at dårlig politisk håndtering av sykehusstriden i en rekke fylker kan ramme partiet i høstens kommunevalg.

Men selv sier Strøm-Erichsen at hun ikke har noen planer om å gi fra seg sin stilling.

– Jeg ser at det går en del rykter om at noen andre skal ha jobben min. Og jeg tenker at det er fordi det er en så viktig jobb at folk har meninger om det. Men jeg må bare si at jeg ikke har noen planer om å gi meg. Jeg er ikke sliten, har overhodet ikke mistet entusiasmen og engasjementet, sier Strøm–Erichsen til NRK. (ANB–NTB)

Warning
Annonse
Annonse