JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Kjersti Thommesen skal lede nye SL Vestfold

SL Vestfold gjenoppstår 1. august med Kjersti Thommesen som leder.
1. august tiltrer Kjersti Nyhus Thommesen som fylkesleder i nye SL Vestfold.

1. august tiltrer Kjersti Nyhus Thommesen som fylkesleder i nye SL Vestfold.

Sidsel Valum

sidsel@lomedia.no

Som følge av at fylket Vestfold og Telemark opphører fra 1. januar 2024 vedtok representantskapsmøtet til SL Vestfold og Telemark i Porsgrunn fredag 14. april å legge ned fylkeslaget. Det ble deretter valgt styrer for gjenopprettelse av de gamle fylkeslagene SL Telemark og SL Vestfold.

SL Vestfold i kraft fra 1. august

Arild Vinkenes (45) ble valgt som fylkesleder for SL Telemark på representantskapsmøtet. Styret til nye SL Vestfold ba om tid til å finne fylkesleder. Kjersti Thommesen ble valgt til hovedtillitsvalgt for fylkeskommunalt ansatte i nye Vestfold fylke og medlem av styret til SL Vestfold.

Fylkeslaget SL Vestfold og Telemark trådte i kraft 1. januar 2020 med Espen Johansen som leder. Kjersti Thommesen har vært konstituert som fylkesleder siden årsskiftet i Espen Johansens sykefravær.

Kjersti Thommesen har nå sagt ja til å bli fylkesleder i nye SL Vestfold og tiltrer vervet 1. august samtidig som fylkeslaget trer i kraft. Hun jobber til daglig som lærer ved Sandefjord videregående skole på Frisør, blomst, interiør og eksponeringsdesign og hovedsakelig på Vg2 interiør og eksponering.

– Nå har vi endelig landet, og jeg synes vi har fått et styre med god blanding både når det gjelder alder og kjønn. Vi har med folk som har lang erfaring, også fra andre fylkeslag, og noen som er mer uerfarne, sier Kjersti Thommesen

Med seg i styret får hun:

Lena Holtan, nestleder, (Lilleås skole)

Svein Runar Gjertsen, kasserer, (Thor Heyerdahl vgs)

Karin Haugo, sekretær, (Holmestrand vgs)

Sigrid Lian, (Fagskolen Vestfold og Telemark)

Jan Erik Rismyhr, (Holmestrand vgs /Fylkeshuset tbg- fagrådgiver)

Øistein Trulsen, (Holmestrand vgs)

Vararepresentanter: Marit K. Øien, (Thor Heyerdahl vgs) og Arnt Berby Karlsen, (pensjonist)

SL Vestfold og SL Telemark vil fortsatt samarbeide

På representantskapsmøtet 14. april ble det klart at SL Vestfold og SL Telemark i framtida ønsker å bygge videre på erfaringene fra samarbeidet i regionen Vestfold og Telemark fra årene de har vært sammenslått.

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i skolesektoren.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse