JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

SL fornøyd med oppgjøret i Oslo

Fredag ble det enighet i meklingen i Oslo kommune. Oslo fylkeslag av Skolenes landsforbund er fornøyd med at alle sikres reallønnsvekst og et kronetillegg på minst 20.000 kroner.
FORNØYD: Fylkesleder Roger Vinje er fornøyd med at alle medlemmer i Oslo fylkeslag av Skolenes landsforbund sikres reallønnsvekst og et kronetillegg på minst 20.000 kroner.

FORNØYD: Fylkesleder Roger Vinje er fornøyd med at alle medlemmer i Oslo fylkeslag av Skolenes landsforbund sikres reallønnsvekst og et kronetillegg på minst 20.000 kroner.

Sidsel Valum

sidsel@lomedia.no

Fredag ble faren for streik i Oslo avblåst, og det ble enighet i meklingen i Oslo kommune. LO Kommune Oslo kom til enighet med Oslo kommune om et resultat som gir alle ansatte minst 20.000 kroner i kronetillegg. De som har lønnstrinn 30 og høyere får en økning på 3,7 prosent.

Lønnsøkningen har virkningsdato fra 1. mai 2024.

Fornøyd fylkesleder

Oslo Fylkeslag av Skolenes landsforbund er fornøyd med oppgjøret, ifølge hjemmesida til SL.

– LO Kommune Oslo hadde ett viktig krav fra starten av tariffoppgjøret: Økt kjøpekraft for alle. Dette har vi nå oppnådd. Vi har fått et akseptabelt kronetillegg. Dette har vi måttet kjempe for. Selv om vi gjerne skulle hatt denne potten høyere, er vi fornøyde med at vi sikrer økt kjøpekraft for de på den lavere enden av ramma, sier leder Roger Vinje.

Han og nestleder i fylkeslaget, Mishell Shakar, har deltatt i forhandlingene i LO Kommune Oslo på vegne av SL.

Lokal pott

– Vi har dessverre ikke klart å unngå en pott til lokale forhandlinger, men vi er fornøyd med at vi har klart å presse den ned til 1,3 prosent av den totale potten med virkningsdato fra 1. juli, sier Mishell Shakar ifølge hjemmesida til SL.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i skolesektoren.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse