JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Forfatter Bjørn-Erik Hanssen:

Arbeidsdagen min er ganske lik som før koronakrisa satte inn, sier forfatter Bjørn-Erik Hanssen

Dramatikerforbundets Bjørn-Erik Hanssen er ikke vant med å være supersosial for å få gjort jobben sin. Yrkesmessig merker han derfor ikke så veldig stor endring etter at koronaviruset slo til for fullt.
HISTORIESKRIVER: Bjørn-Erik Hansen er vant med hjemmekontor og merker ikke den store forskjellen.

HISTORIESKRIVER: Bjørn-Erik Hansen er vant med hjemmekontor og merker ikke den store forskjellen.

Jan-Erik Østlie

jan.erik@lomedia.no

– Arbeidsdagen min er ganske lik som før denne koronakrisa satte inn, sier Bjørn-Erik Hanssen.

Best med fysiske møter

Bjørn-Erik Hanssen er for tida forfatter på heltid. Riktig nok er han fortsatt leder for Dramatikerforbundet i Trøndelag hvor han leder et styre på fem medregnet ham sjøl. At han nå legger siste hånd på historieverket om LO i Trondheim, er det som opptar ham mest.

Han er vant til å sitte aleine på et kontor. Lese, skrive og snakke med folk på telefon.

– Men av og til har også jeg behov for noen fysiske møter. For eksempel med Bokkomiteen, sier han.

Og forteller at han nå i skriveprosessen har kommet fram til de menneskene som fortsatt lever. Og Hanssen syns at det alltid er best å møte folk han skal skrive om fysisk.

p

– Men dette kan også løses digitalt, sier han.

Nå er planen å gjøre manuset ferdig til påske sånn at Bokkomiteens medlemmer får noe lesestoff til høytiden.

Film i Berlin utsatt

Styremøtene i Dramatikerforbundet har de alltid basert mye på epost så overgangen der er heller ikke så stor. Sånn må det bli når tre bor på Fosen og to i Trondheim. Hanssen forteller imidlertid at de har planer om å etablere et LO-Kultur i Trondheim og er blant annet i dialog med Creo.

– Jeg er også involvert i et filmprosjekt hvor piloten skal filmes i Berlin. Her ble det plutselig bråstopp. Utsettelsen kan her bli lang da vi også er avhengige av konkrete skuespillere. Men dette har jeg ikke helt oversikt over akkurat nå, sier Bjørn-Erik Hanssen.

Bjørn-Erik Hanssen (68): Leder for Dramatikerforbundet i Trøndelag.

Annonse
Annonse

Bjørn-Erik Hanssen (68): Leder for Dramatikerforbundet i Trøndelag.