JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Norsk Folkehjelp takker for samarbeidet

I samarbeid med Norsk Tjenestemannslag starter Norsk Folkehjelp snart nytt prosjekt for å hjelpe arbeidere i Equador.
TAKKNEMLIG: Generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Henriette Westhrin, takket NTL for nye bevilgninger og godt samarbeid. Nå gleder hun seg til å fortsette samarbeidet.

TAKKNEMLIG: Generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Henriette Westhrin, takket NTL for nye bevilgninger og godt samarbeid. Nå gleder hun seg til å fortsette samarbeidet.

Alf Ragnar Olsen

guro@lomedia.no

– Tusen takk for at dere fortsetter å støtte oss, og tusen takk for bevilgningene. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet også i neste landsmøteperiode, sa generalsekretær i Norsk Folkehjelp Henriette Westhrin.

Under hennes besøk til NTLs landsmøte fredag mottok hun landsmøtegaven øremerket søk og redning. Den går til et humanitært forhold og er på 50.000 kroner.

De fikk også bevilgning på 70.000 kroner til sitt antirasistiske arbeid. I tillegg kommer kontingent på 201.000 kroner årlig.

Norsk Folkehjelp har vært til stede i Libanon i 40 år, der de blant annet har hjulpet palestinske flyktninger. I Rwanda jobber de mot vold mot kvinner, og i samarbeid med NTL og LO begynner snart nytt arbeid i Equador.

Til dette arbeidet bevilger NTL 300.000 kroner årlig i den kommende landsmøteperioden.

Der lever folk i det hun omtaler som moderne slaveri på plantasjer. Barn fødes i plantasjene uten å bli registrert, får ikke gå på skole, blir satt i arbeid og bor og jobber der til de dør.

Men i én plantasje har Småbrukerlaget fått gjennomslag i retten.

– Det viser kraften av organisering og nytten av å stå på for det vi tror på. Nå gleder vi oss til at også dere i NTL skal bli bedre kjent med landet og befolkningen der, og utfordringene de står i. Tusen, tusen takk for at dere har valgt å fortsette samarbdeidet med oss, sa hun.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om de ansatte i staten og virksomheter med statlig tilknytning.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse