JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sparebank1 medlemskort skifter navn til LOfavør

Sparebank1 medlemskort har byttet navn til LOfavør AS, men fordelene for LOs medlemmer endres ikke.
For å slippe flere misforståelser har Sparebank1 medlemskort skiftet navn til LOfavør. Administrerende direktør Heidi Myhr i LOfavør er fornøyd med det.

For å slippe flere misforståelser har Sparebank1 medlemskort skiftet navn til LOfavør. Administrerende direktør Heidi Myhr i LOfavør er fornøyd med det.

LOfavør er LOs fordelsprogram. Til nå har Sparebank1 medlemskort stått for driften. Nå skifter denne virksomheten navn for å unngå misforståelser.

LOfavør fra 1997

LOfavør er delvis eid av Sparebank1-gruppen og dels av LO, men de forvalter bare fordelsordningene for LO og LO-forbundene. Fram til 1999 LOs fordelsprogram forvaltet av LO-eide Vår bank og forsikring. Da ble Vår solgt til Sparebank1-gruppen og de overtok LOfavør og ga selskapet som drev fordelsprogrammet navnet, Sparebank1 medlemskort. LO-kongressen i 1997 vedtok å endre navnet på LOs fordelsprogram til LOfavør.

Mange misforståelser

– Det har vært mange misforståelser knyttet til navnet vårt både i LO-systemet, men også internt i Sparebank1-gruppern, forteller administrerende direktør Heidi Myhr.

– Det nye navnet forteller bedre hva vi holder på med, men betyr ingen endringer i våre oppgaver eller tjenestene som vi leverer, sier Myhr.

Medlemskort

Alt LOfavør gjør, er på vegne av LO eller LO-forbundene. Blant annet er det ikke forbundene som sender ut medlemskortet til medlemmene. Det blir sendt ut av LOfavør.

Annonse
Annonse