JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Oppfordrer kollegene til å stemme

Hos Fagforbundet Post og finans er valgkamp synonymt med målrettet jobbing for å mobilisere medlemmene til å benytte stemmeretten. – Som vanlig er det blitt veldig godt mottatt, sier Ann Elisabeth Wirgeness.
LIERSTRANDA: Vaflene og oppfordringene om å stemme ble godt mottatt  da Inge Eikeland, Eskil Wølner og Ann Elisabeth Wirgeness fra Fagforbundet Post Østlandet besøkte Lierstranda-terminalen denne uka.

LIERSTRANDA: Vaflene og oppfordringene om å stemme ble godt mottatt da Inge Eikeland, Eskil Wølner og Ann Elisabeth Wirgeness fra Fagforbundet Post Østlandet besøkte Lierstranda-terminalen denne uka.

Alf Ragnar Olsen

alf@lomedia.no

I alle regioner av landet har Fagforbundet Post og finans engasjert seg med arrangementer rettet inn mot medlemmer og kolleger nå i valgkampinnspurten.

Arrangementene på terminaler og andre arbeidsplasser er upolitiske, og hovedbudskapet her har vært å bidra til bevissthet og engasjement rundt det nært forestående lokalvalget.

Ann Elisabeth Wirgeness leder Fagforbundet Post Østlandet. Hun har lagt bak seg en travel periode med reising og terminalbesøk, men smiler fornøyd. Vel vitende om at det å mobilisere arbeidsfolk på alle kanter til å stemme kan gi avgjørende utslag. I mange kommuner er det jevnt mellom blokkene, og det betyr at hver enkelt stemme teller ekstra mye.

Wirgeness har noen år i gamet, og synes denne satsingen fra forbundets side er meningsfylt og viktig. Nesten tradisjon.

– Vi i Fagforbundet Post synes det er viktig at flest mulig arbeidsfolk og kolleger benytter stemmeretten sin, og har også i år vært ute på en rundtur der vi rett og slett oppfordrer folk til å benytte stemmeretten sin. Det gjør vi uten noen som helst politisk budskap, og i tillegg byr vi på vafler til medlemmene. Det har blitt godt mottatt. Vi har hatt mye folk innom, og stemninga har vært super, sier Wirgeness - som takker de i styret og øvrige tillitsvalgte som har bidratt til fine arrangementer underveis, og ønsker alle et godt valg.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i Posten, Bring og DNB.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse