JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt om navn

Thea Joramo Lysne ny kommunikasjonssjef i Tankesmien Agenda

31-åringen blir dermed en del av tankesmiens ledergruppe. 
– Min viktigste jobb vil bli å løfte saker som er viktige for arbeiderbevegelsen, og å formidle våre problembeskrivelser og løsninger til enda flere enn vi klarer i dag, sier Thea Joramo Lysne.

– Min viktigste jobb vil bli å løfte saker som er viktige for arbeiderbevegelsen, og å formidle våre problembeskrivelser og løsninger til enda flere enn vi klarer i dag, sier Thea Joramo Lysne.

Pressefoto

helge@lomedia.no

Thea Joramo Lysne kom til Tankesmien Agenda fra kommunikasjonsavdelingen i Stortingets administrasjon i januar 2022.

Da ble hun ansatt som rådgiver i Agenda. Nå rykker hun altså opp som kommunikasjonssjef.

– Det vi trenger

– Med sine sterke analytiske evner og sterkt engasjement er Thea akkurat det Tankesmien trenger for å vise frem det viktige arbeidet vi gjør i Agenda-familien. Hun har vist en utrolig evne til å lede store og komplekse prosjekter og arrangementer, sier daglig leder i Tankesmien Agenda, Trygve Svensson, til FriFagbevegelse.

Han legger til at nettopp evnen til å kunne hive seg rundt på kort sikt, samtidig som de langsiktige målene ikke glipper, er utrolig viktig egenskaper.

– I tillegg er Thea også faglig sterk. Hvis noen trenger et foredrag om demokrati og valgdeltakelse i et kommunikasjonsperspektiv ville jeg definitivt sendt henne en invitasjon, sier Svensson.

Vil løfte saker

– Jeg er stolt og glad over å bli kommunikasjonssjef i Tankesmien Agenda, sier Lysne selv til FriFagbevegelse.

Etter det hun kaller åtte givende år «bak sceneteppet» i Stortingets administrasjon, mener hun selv det er motiverende å få jobbe politisk for samfunnet hun tror på; et samfunn med mindre forskjeller, et sterkt demokrati og en velferdsstat for alle.

– Min viktigste jobb vil bli å løfte saker som er viktige for arbeiderbevegelsen, og å formidle våre problembeskrivelser og løsninger til enda flere enn vi klarer i dag, sier hun.

Tankesmien Agenda ble opprettet etter initiativ fra Landsorganisasjonen i Norge (LO) i 2014 og er en møteplass for sentrum-venstre, som bidrar med samfunnsanalyse og politikkutvikling. Det er totalt 12 ansatte i tankesmien.

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver for tillitsvalgte i alle LO-forbund.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse