JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Muppet-heis ved Lørenskog

HEIS SVEIS: Denne heismodellen er en modellheis!

leif.kirknes@lomedia.no

For to måneder siden fikk Heisbransjens Utdanningssenter omsider sin nye heis. De falt pladask for heismodellen da de var på heismessa i Tyskland.

Det som gjør denne heisen spesiell, er størrelsen. Vi har tidligere besøkt Bigfoots drømmeheis, dette må sies å kunne være den rake motsetning. Du får neppe plass, med mindre du bor i Fragleberget eller er skuespiller i The Muppet-show.

Det er tyrkiske Ametal som har fått det for seg at det er en god forretningsidé å krympe den eksisterende heisporteføljen sin med fire ganger. Resultatet er et opp mot to meter høyt glassmonter med en fullt fungerende og virkelighetstro miniheis.

Følg Nettverk på Facebook!

Heisen på Karihaugen vekker ifølge ryktene både engasjement og entusiasme når heismontører kommer for å få sin dose oppdatering hos stiftelsen. Det første montørene oppdaterer seg på, er gjerne den nye doningen.

Sjekk konseptet ut i videoen over!

I en serie videoer vil Nettverk besøke Norges mest spektakulære heiser. I første episode stiftet vi nærmere bekjentskap til publikumsheisen hos Teknisk Museum, i andre episode så vi på den gigantiske kulisseheisen til Det Norske Teatret, mens vi i episode tre forelsket oss fullstendig i landets siste paternoster.

Tips oss gjerne om andre raffe heiser landet har å by på!

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte innen elektro, energi, telekom og IT.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse