JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ingen streik blant flyteknikerne

Fem timer på overtid ble det oppnådd enighet i meklingen mellom flyteknikernes organisasjon og NHO Luftfart.

Erlend Angelo

– Vi føler oss fornøyde med årets lønnsoppgjør som har dreid seg om nattarbeid og helse, sier Andreas Sundt, leder for Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO), til NTB.

Han forteller om konstruktive forhandlinger.

– Vi har egentlig kommet til enighet med motpartene. Det er ikke Riksmeklerens forslag, vi har selv forhandlet oss fram til en god løsning, sier Sundt og tilføyer at det var en grei tone mellom partene.

Den varslede streiken blant flyteknikerne innstilles, og alle medlemmene vil møte på jobb som normalt, melder de.

(©NTB)

vaktsjef@ntb.no

Ny streik truer

Torsdag skal NTL og LO Stat møte Avinor, Avinor Flysikring og Spekter hos Riksmekleren, for å forsøke å unngå streik. Uenigheten går på retten til å forhandle om en ny pensjonsordning for Avinors ansatte.

NTL og LO Stat krever at de ansatte skal ha forhandlingsrett, som de har hatt siden 2003. Dersom de ikke blir enige, blir det streik tidligst fra fredag morgen.

På disse flyplassene kan det bli streik på fredag

Annonse
Annonse