JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Rebekka kan bli første ansatt i styret til Bring HD

Onsdag denne uka starter styrevalgene i Posten og Bring-selskapene. Rebekka Sophie Torp sier valget er viktig for å sikre innflytelse.
Helt inn mot starten av styrevalget på onsdag har Rebekka Sophie Torp drevet valgkamp.

Helt inn mot starten av styrevalget på onsdag har Rebekka Sophie Torp drevet valgkamp.

Rebekka Sofie Torp (Selvutløser)

alf@lomedia.no

Årets styrevalg i Posten-konsernet markerer flere viktige milepæler for Fagforbundet Post og finans.

I år kan de få ansatterepresentasjon i styrene til to datterselskaper for aller første gang. Dette gjelder i Bring Courier & Express og Bring Home Delivery (HD).

Med tillitsvalgte på plass rundt styrebordene vil Fagforbundet Post få økt påvirkningskraft og innflytelse på viktige veivalg i disse selskapene, og dermed styrke sin innsats for å ivareta medlemmenes interesser.

Er klar til innsats

Målet er økt innflytelse og ei hånd på rattet når styret tar sine beslutninger. Men for å komme dit må Fagforbundets liste få flertall.

Tida inn mot valgstart denne onsdagen har selskapstillitsvalgt Rebekka Sophie Torp vært ute for å mobilisere. Forrige arbeidsuke ble avsluttet med valgkampstand på Brånås-terminalen ved Skedsmokorset.

– Ja, det å drive valgkamp er både moro og viktig. I valgkampen jobber vi med god synlighet og målrettet informasjon. Jeg har sammen med Lasse Opthun vært på flere arbeidsplassbesøk. Det må mobilisering og bevisstgjøring til for å minne folk på om styrevalget, og hvorfor det er viktig at de bruker stemmeretten sin – både i Bring HD og i konsernstyrevalget. Vi vet av erfaring at det er viktig å drive valgkamp for å bidra til økt valgdeltakelse, og håper innsatsen bidrar til å gi Fagforbundet Post et godt resultat, sier hun.

Som selskapstillitsvalgt er hun bevisst på at transportbransjen er i konstant vekst og endring, og at konkurransen er tøff – noe useriøse aktører bidrar til. Det har gitt bransjespesifikke utfordringer som bidrar til å sette ansattes vilkår under press.

– Derfor er det viktig med innflytelse i selskapets styre, og jeg håper vi lykkes med å få ansatterepresentant valgt inn nå. For dette er noe jeg brenner for og ser viktigheten av. De ansatte trenger å bli sett og hørt, og går valget som vi håper er jeg klar til innsats, lover Torp.

Disse står på lista:

Bring Home Delivery

Fagforbundets liste:

1. Rebekka Sophie Torp, Oslo

2. Steffen Hempel, Oslo

3. Thomas Lauritzen, Tromsø

4. Maria Alil, Trondheim

5. Torgeir Aarnes, Larvik

Allerede historisk

Kollega Andreas Vaagen som er selskapstillitsvalgt i Bring Courier & Express er allerede historisk, som den første ansattrepresentanten for Fagforbundet Post i selskapets styre.

Der var Fagforbundets liste nemlig den eneste, og denne blir dermed resultatet. Vaagen oppfordrer samtidig sine medlemmer og alle ansatte i konsernet for øvrig til å stemme i konsernstyrevalget.

– Konsernstyret er den øverste og aller viktigste beslutningsarenaen i Posten-konsernet. Alle i Bring Courier & Express og postansatte ellers har stemmerett i dette valget også. Jeg minner om at valgperioden starter 22. mai, og det er mulig å stemme fram til midnatt 31. mai. Det er svært viktig å bruke stemmeretten, slik at vi får flest mulig ansatterepresentanter valgt inn, sier Vaagen.

Valgresultatene offentliggjøres 4. juni.

I Bring Courier & Express var Fagforbundets liste den eneste. Derfor er det allerede nå klart at Andreas H. Vaagen er valgt inn  som Fagforbundet Posts aller første ansattrepresentant i styret her.

I Bring Courier & Express var Fagforbundets liste den eneste. Derfor er det allerede nå klart at Andreas H. Vaagen er valgt inn som Fagforbundet Posts aller første ansattrepresentant i styret her.

Alf Ragnar Olsen

Warning
Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte i Posten, Bring og DNB.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse