JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

1.650 stillinger foreslås flyttet ut av Statens vegvesen

Et forslag til omorganisering av Statens vegvesen innebærer 1.650 færre ansatte enn i dag hvor 7.824 personer jobber i etaten.
FØLGE AV REGIONREFORMEN: Det er Vegvesenets eget forslag til omorganisering som er nå er sendt til Samferdselsdepartementet. På bildet: direktør Terje Moe Gustavsen

FØLGE AV REGIONREFORMEN: Det er Vegvesenets eget forslag til omorganisering som er nå er sendt til Samferdselsdepartementet. På bildet: direktør Terje Moe Gustavsen

Katharina Dale Håkonsen

Det er Aftenposten som melder om forslaget som ble oversendt Samferdselsdepartementet tirsdag ettermiddag. De ansatte skal orienteres om saken i et stort allmøte klokka 15.00 tirsdag ettermiddag.

– Ingenting tyder på oppsigelse i «nye» Vegvesenet. 1.650 skal overføres til fylkeskommunene som en følge av Regionreformen – fra 1. januar 2020, senest 2021, skriver Statens vegvesen på Twitter tirsdag ettermiddag.

Det er Vegvesenets eget forslag til omorganisering som er nå er sendt til Samferdselsdepartementet.

Av innholdet i forslaget skal det blant annet være nevnt at dagens organisasjon preges av for mye byråkrati og at den ikke er godt nok rustet til å håndtere nye måter å løse persontrafikk i byer på.

(©NTB)

Vegvesenet med knusende kritikk av regionreformen: Mener regional veiadministrasjon blir dyrere og dårligere

Dette blir de viktigste sakene i 2019

Dette er en sak fra

Vi skriver om og for arbeidsfolk i blant annet anlegg, vakt, renhold, asfalt og bergverk.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse