JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Oppsiktsvekkende valg

KrF-lederens åpning for å regjere med Frp betyr at partiet gir sin velsignelse til det mørkeblåeste regjeringsalternativet i Norge.

Det mener Aps nestleder Helga Pedersen.

Hun er overrasket og mener det er oppsiktsvekkende at KrF-lederen så tydelig sier ja til Fremskrittspartiet. Hun mener det er et stort politiske gap mellom KrFs tradisjonelle standpunkt på saksområder som innvandring, bistand og klima, landbrukspolitikk og det at de ønsker Frp som en samarbeidspartner.

– Det betyr at KrF med åpne øyne gir avkall på sine tradisjoner og på sine viktigste hjertesaker. Med dette gir de sin velsignelse til det mørkeblåeste regjeringsalternativet i Norge noensinne, sier Pedersen.

Hun tror det er mange som er skuffet over at KrF gir avkall på sine hjertesaker og går i en annen politisk retning. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse