JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Tviler på regjeringens vilje på Kårstø

Lederen i Stortingets energi- og miljøkomité, Gunnar Kvassheim (V), stusser over ulike signaler fra regjeringen.

– Nå er det ikke lenger noe som står i veien for at regjeringen kan innfri løftet i Soria Moria om CO2-fangst og - lagring på Kårstø, sier lederen i Stortingets energi- og miljøkomité, Gunnar Kvassheim (V)

Kvassheim tviler derimot på regjeringens vilje til å gjennomføre prosjektet. Han sier det hefter stor usikkerhet ved hva regjeringen egentlig vil.

– Det har kommet ulike signaler, senest onsdag da miljøvernminister Erik Solheim (SV) var på Kårstø. Regjeringen må nå komme til Stortinget og fortelle hva den har tenkt å gjøre. Min mening er at et renseanlegg på Kårstø må ses i en større sammenheng, og ikke bare gjelde gasskraftverket, sier Kvassheim til NTB.

Både ulike signaler den siste tida og manglende penger til Kårstø i krisepakken gjør at Kvassheim ikke helt stoler på at regjeringen kommer til å gjennomføre det den har sagt.

Uavhengig av dette, synes han ESA-avgjørelsen var svært positiv. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse