JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny kommunikasjonsleder i Norsk Sjøoffisersforbund

Syver Grepstad (37) begynner i jobben som leder for kommunikasjon, politikk og samfunnskontakt i Norsk Sjøoffisersforbund.
BRED ERFARING: Syver Grepstad har seilt  blant annet erfaring fra ferge, offshoreserviceskip og cruiseskip.

BRED ERFARING: Syver Grepstad har seilt blant annet erfaring fra ferge, offshoreserviceskip og cruiseskip.

Privat

Han tiltrer senest 1. juli.

Grepstad kommer fra jobben som inspektør for det internasjonale transportarbeiderforbundet (ITF).

– Norsk Sjøoffisersforbund er svært fornøyd med at Syver Grepstad har takket ja til stillingen som leder for kommunikasjon, politikk og samfunnskontakt.

Syver Grepstad har den rette bakgrunnen og kompetansen vi trenger for å kunne oppnå viktige mål fremover. Han blir et viktig bidrag for at våre medlemmer skal ha en trygg og god hverdag på sjøen i en fremtidsrettet næring. sier administrerende direktør Hans Sande.

Grepstad har maritim utdanning fra NTNU Ålesund og har tidligere jobbet som kaptein. Han har operativ maritim erfaring fra offshore, innenriks ferje og internasjonal cruisebransje. Han har også studert jus ved Universitet i Bergen. I 2017-2019 var han engasjert som skole- og ungdomskontakt i Norsk Sjøoffisersforbund.

- Gleder meg til å bidra

- Jeg er stolt over å bli vist tilliten i denne stillingen. Fra tidligere arbeid i Norsk Sjøoffisersforbund er min opplevelse at man ønsker å være ambisiøs og fremoverlent. Jeg gleder meg til å være en aktiv bidragsyter for at Norsk Sjøoffisersforbund kan fortsette å sette sjøfolks behov på agendaen, sier Syver Grepstad.

Dette er en sak fra

Vi skriver om sjøfolk, havfiskere, maritime ledere og ansatte i maritime yrker.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse