JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Regjeringen mener det er riktig å utsette reglene om beskatning av frikort for bussjåfører.

Regjeringen mener det er riktig å utsette reglene om beskatning av frikort for bussjåfører.

Anna Granqvist

Debatt:

«Det er riktig å utsette reglene», skriver statssekretær fra Frp om skatt på personalbilletter

NHO og Fellesforbundet vil skrote hele saken etter at regjeringen på ny utsetter skatt på personalbilletter. Slik svarer departementet.
07.11.2019
12:55
07.11.2019 12:55

Utsettelsen for skatteregler på personalbilletter skyldes ikke usikkerhet om reglene eller hvilke løsninger som trengs, slik NHO og Fellesforbundet hevder i FriFagbevegelse 5. november. Bransjen har derimot hatt en konstruktiv tilnærming for å finne en effektiv måte å følge skattereglene på, men trenger noe mer tid for å få på plass disse løsningene. Vi mener det da er riktig å utsette reglene til dette er på plass.

Hovedproblemet med den eksisterende ordningen for personalbilletter er at den ikke skiller mellom de som oppnår store fordeler og de som knapt bruker ordningen. Bransjen har nå beskrevet hvordan ordningen kan moderniseres, slik at man kan få oversikt over hvordan den enkelte bruker den, uten manuelle og ressurskrevende rutiner.

Når bransjen på denne måten viser vilje til å tilpasse seg, er vi naturligvis lydhøre når den ber om noe mer tid til å få på plass de nødvendige systemløsningene, og dermed slipper å bruke massive ressurser på manuelle løsninger i overgangsfasen. De ressursene kan heller brukes på å utvikle nye og fremtidsrettede løsninger.

Var dette interessant? Vil du dele den med noen andre?
07.11.2019
12:55
07.11.2019 12:55