JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Polaris Media går inn i Good Game – satser på e-sport

Polaris Media går inn på eiersiden i gamingselskapet Good Game og satser på e-sport og gaming.
Her et bilde fra et esport-mesterskap i Katowice. (Illustrasjonsfoto)

Her et bilde fra et esport-mesterskap i Katowice. (Illustrasjonsfoto)

Leif Martin Kirknes

Polaris Media investerer 10 millioner kroner i Good Game og går inn på eiersiden gjennom en rettet emisjon i selskapet, opplyser selskapene i en pressemelding torsdag.

Mediekonsernet oppnår en eierandel på 22 prosent i e-sportsselskapet.

Good Game driver blant annet nettstedet Gamer.no og Europas største nasjonale e-sport-liga, Telialigaen.

– Vi er overbevist om at det ligger et stort vekstpotensial i Good Game i årene fremover, som den ledende aktøren i et sterkt voksende marked, og tror det finnes betydelige synergier mellom de to selskapene, sier Håvard Kvalheim, konserndirektør for prosjekt og forretningsutvikling i Polaris Media.

Tidligere TVNorge- og Discovery-sjef Harald Strømme, som er styreleder og største aksjonær i Good Game, mener Polaris Media er den perfekte partneren for selskapet – og sier mediekonsernet tilbyr mer enn bare penger.

– De har både mediekompetanse vi trenger, kunnskap og interesse for e-sport, og et nettverk av lokale og regionale aviser som allerede dekker Telialigaen og våre turneringer. Vi har bygget Europas største nasjonale liga gjennom å satse på bredde og sterk lokal forankring. Dette er en linje vi kan styrke med Polaris Media på laget og skape en enda bedre plattform for grasrota i norsk e-sport, sier Strømme.

(©NTB)

Dette er en sak fra

Vi skriver om ansatte innen elektro, energi, telekom og IT.

Les mer fra oss

Annonse
Annonse