JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Audhild Kvam blir ny sjef i Tensio

Audhild Kvam blir ny konsernsjef i nettselskapet Tensio fra 1. mars 2024.
FRA SIT TIL TENSIO: Audhild Kvam kommer fra jobben som administrerende direktør i Sit (Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim).

FRA SIT TIL TENSIO: Audhild Kvam kommer fra jobben som administrerende direktør i Sit (Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim).

Studentsamskipnaden i Trondheim

nettverk@lomedia.no

– Vi er veldig fornøyde med å få Audhild som ny konsernsjef i Tensio. Hun har en bred og relevant lederbakgrunn, og har jobbet tett på energisystemet i ulike roller i over 20 år, sier styreleder i Tensio, Jan Arve Haugan. 

Det var i september i år det ble kjent at Tensios nåværende konsernsjef Trygve Kvernland ønsket avløsning. Siden den gang har arbeidet med å finne hans arvtager pågått for fullt.

Tensio har mer enn 500 medarbeidere, 270.000 nettkunder og det regionale ansvaret for strømforsyningen til rundt en halv million mennesker i Trøndelag.

Audhild Kvam har bakgrunn fra sentrale lederroller blant annet i Enova, Powel og Trondheim Energiverk. Siden 2018 har hun vært administrerende direktør i Sit (Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim).

– Det er ikke med lett hjerte jeg forlater fantastiske kolleger og studenter i Sit, samtidig er det med stor glede og en enorm motivasjon jeg vil gå løs på konsernsjef-jobben i Tensio. Samfunnet er midt oppe i en stor energiomstilling, og der spiller Tensio en svært sentral rolle. Samtidig representerer strømnettet og strømforsyningen en grunnleggende og kritisk infrastruktur i livene til alle mennesker og virksomheter i Trøndelag. Kombinasjonen av disse to fundamentalt viktige oppgavene - energiomstilling og sikker forsyning på en gang - og at svært mye skal og må skje samtidig det neste tiåret, er utfordringer som trigger meg, sier påtroppende konsernsjef i Tensio, Audhild Kvam.

– I tillegg gleder jeg meg til å bli bedre kjent med Tensio og de rundt 500 høyt kompetente medarbeiderne som jobber der, sier Kvam.

Dagens konsernsjef, Trygve Kvernland, blir sittende til Kvam tar over stafettpinnen, 1. mars 2024.

Warning
Annonse
Annonse