JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mann i 50-årene sendt til sykehus etter å ha fått strøm gjennom seg

Mannen skal ha fått strøm gjennom seg og pådratt seg noe brannskader etter en kortslutning i et sikringsskap på Den Internasjonale Skolen i Stavanger.

Hendelsen skal ha skjedd i et teknisk rom på skolen, forteller operasjonsleder Victor Fenne-Jensen.

– Det er ingen andre personskader enn på denne mannen, som er fraktet til Stavanger Universitetssjukehus. Det er enn så lenge usikkert om han er innleid arbeider eller vaktmester, sier han.

Rundt 300 elever og ansatte ble flyttet til en annen del av skolen som ikke ble berørt som følge av hendelsen. Den delen av skolen hvor det tekniske rommet var, ble evakuert.

– Det kom en del røyk som følge av kortslutningen. Politiet er på stedet og gjør ulike undersøkelser, mens Arbeidstilsynet kommer til å bli varslet. Et kraftselskap er på vei for å gjenopprette strømmen.

Annonse
Annonse