JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Eierne foreslo ulovlig drift

En tidligere kjøpmann i Lime-kjeden, som politiet aksjonerte mot tirsdag, sier at eierne foreslo at hun skulle drive ulovlig.

Til Aftenposten sier den tidligere kjøpmannen Veronica Svanberg Isaksen at det ikke kom som et sjokk at politiet aksjonerte mot dagligvarekjeden.

Isaksen drev Lime-butikken på Framnes i Sandefjord i et knapt år. Ifølge henne tilbød den nå varetektsfengslede Lime-sjefen Sajjad Hussain henne å drive butikken på siden av loven.

– Det gikk blant annet på å ta ut lønnen fra penger i kassen i stedet for på lovlig vis, sier Isaksen til avisen.

– Jeg drev i henhold til LOs regler og betalte ordinær lønn til alle mine ansatte. Jeg ville ikke bli innblandet i kriminalitet, sier hun.

Hussains forsvarer John Christian Elden sier til avisen at det er vanskelig å kommentere påstandene når hans klient sitter i isolasjon i fengselet og har medieforbud.

– Jeg har ikke lov til å spørre ham og informere om hva som står i mediene. Det er svært uheldig at han ikke får anledning til å imøtegå denne typen påstander, sier Elden.

Annonse
Annonse